Fashion Motel

Stílustanácsadás

A stílustanácsadás, mint kiinduló pont

Te is azok közé tartozol, akiknek problémát okoz a mindennapi öltözködés? Reggelente kétségbeesetten állsz a szekrényed előtt, mert egyik ruhád sem tetszik igazán? Még ha tele is vagy különböző felsőkkel, nacikkal és ruhákkal mégsem érzed magad teljesen magabiztosnak bennük?

Vásárláskor totál el vagy veszve? Hiába próbálsz fel csomó ruhát, ahelyett, hogy megtalálnád azt, ami rád illik, csak frusztrált leszel és inkább rosszkedvűen hazakullogsz?!

Nem csak Magyarországon, hanem a világban rengeteg nő küzd azzal a problémával, hogy másokhoz hasonlítgatja magát. Ő hogy tudja így összeállítani az outfitjét? Honnan van neki ilyen stílusérzéke? Nekem miért nincs? Sosem fogok így kinézni.. és hasonló önbizalomromboló mondatok zakatolnak az ember fejében.

De ezek a dolgok is könnyen megtanulhatóak, ebben fogok én neked segíteni, és együtt elérjük, hogy végre olyan jól érezd magad a bőrödben mint még soha, és Te legyél az a nő, akit megnéznek az utcán.

A probléma ott kezdődik, hogy sok nő nincs tisztában azzal, hogy mi is áll jól neki. Senki nem úgy születik, hogy tudja mi illik igazán a testalkatához, az arcához vagy éppen a bőrszínéhez. Szóval ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül.

stílustanácsadás nők

Mit fogsz megtanulni a stílustanácsadáson?

 
  1. Olyan ruhákat vásárolni amelyek passzolnak a személyiségedhez és a testalkatodhoz.
  2. Kortól függetlenül stílusosan és fiatalosan öltözködni.
  3. Alkalomhoz illően megjelenni. Legyen szó kávéról a csajokkal vagy éppen az Operabálról.
  4. Összevonhatjuk akár egy gardróbrendezéssel is és megnézhetjük, mi mivel passzol igazán össze a szekrényedben.
  5. Magabiztosan megjelenni a magán- és üzleti életben is.
  6. Hogyan legyen nagyobb ruhatárad, kevesebb pénzből.
  7.  Mikre van még szükséged és hol tudod őket beszerezni? Akár együtt is. 

Fontos megjegyzés: Semmiképp se szeretnék az a stylist lenni aki ráerőlteti másokra a saját stílusát. A lényeg az, hogy:

 

 KI VAGY TE? Ha bekapcsolod a TV-t, vagy a mobilodat nyomogatod mindenhonnan csak az árad, mit kéne még venned ahhoz, hogy jobb legyél, mitől fogsz majd úgy kinézni, mintha Kim Kardashian hetedik tesója lennél. De vajon TE tényleg abban éreznéd jól magad? Ha igen, akkor szuper, viszont személyes tapasztalatom alapján a legtöbb nő feszeng(ene) azokban a ruhákban, amiket külső nyomás/elvárás hatására vesz fel. Nem attól lesz bármelyikünk is magabiztos, mert éppen azt a modellt viseli, amiben a Hadid testvérek flangálnak a kifutón. Sőt… Meglátni azt, hogy ki is vagy valójában, mi tetszik neked igazán és, hogy ezeket hogyan tudod legjobban kifejezni a ruhatárad által, ezeket kideríteni a legfontosabb céljaink egy stílustanácsadáskor.

BÁTORSÁG. A legtöbb nőnél akivel találkoztam a stílustanácsadások során észrevettem, hogy nagyon sokan félve öltözködnek. Hiába van egy elképzelésük, hiába van meg a fejükben, hogy hogyan is  szeretnének kinézni és felöltözni… egyszerűen nem mernek. Ekkor jó, ha képbe kerül egy stylist, akinek a segítségével a testalkathoz, életstílushoz megfelelően kimeri bontakoztatni az ügyfél SAJÁT MAGÁT. 

A VÁLTOZÁS JÓ DOLOG. Higgy nekem. Személyes tapasztalat alapján, 14 évesen (amikor az EMO stílus végig söpört Európán…sajnos),  az Isten se tudta volna nekem elmagyarázni, hogy én nem vagyok menő, hisz úgy néztem ki, mint azok, akik az újságokban vagy az MTV-ben voltak. Legalábbis én azt hittem magamról. Jól éreztem magam a bőrömben? Nem mondanám. Ahogy kezdtem felnőni, egyre inkább az lett a fontos, hogy  ÉN mit tartok szépnek, ÉN miben érzem jól magam. Kialakult az egyéni stílusom és most már ezt szem előtt tartva öltözködöm/vásárolok.

stílustanácsadás

Most nem arra célzok, hogy én vagyok Coco Chanel reinkarnációja és micsoda stílust teremtettem, hanem, hogy mindenkinek törekednie kell arra, hogy úgy öltözködjön, olyan ruhákat vegyen fel,  amiben egyszerre érzi magát magabiztosnak, szépnek és a legfontosabb, hogy a saját egyéniségét tükrözik. Hisz az öltözködésünk szavak helyett is sok mindent elárul rólunk, szóval bele se merek gondolni, hogy az Emo Lili mit sugallhatott. Miért közvetítsük más üzenetét a világnak? Felesleges. 

Mennyibe kerül a stílustanácsadás?

  • 20.000 Ft/alkalom – 3 óra

Tedd meg az első lépést!

Nincs mit vesztened, hiszen az első konzultáció ingyenes.

Írj nekem!