Fashion Motel

Gardróbrendezés

Milyen Előnyökre Tehetsz Szert Általa?

 

Magabiztosabbá válsz. Miután megismered a saját testalkatodat, tisztában leszel vele, melyek azok a ruhák, amik kiemelik az előnyös tulajdonságaidat és kihozzák belőled a maximumot. A célom az, hogy teli önbizalommal és bátorsággal állj reggelente a tükör előtt. Ne legyen többé felesleges morgolódás és önsanyargatás!

Új látásmód. Régi ruhák fognak ismét új kedvencekké válni, elfelejtett nadrágok kerülhetnek elő a szekrény legaljáról, kicsit megbolygatjuk a megszokott ruhapárosításokat és máris mintha másnak a gardróbja előtt állnánk. Ehhez mindössze pár órára volt szükségünk. Plusz költséggel se járt és még a lakásunkat se kellett elhagynunk miatta.

Meglátod a hiányzó láncszemeket és megválsz a felesleges daraboktól. Ez a folyamat kéz a kézben jár. Együtt átnézzük mik azok a ruhák, amik nem illenek bele a képbe/ stílusodba/ testalkatodra. A gardróbrendezés során folyamatosan jegyzeteljük azokat a dolgokat amiknek ajánlott lenne a beszerzése és nagy segítség lenne a mindennapokban.  
 
Időt és pénzt takarítasz meg magadnak.  Töltsd a reggeleket olyan dolgokkal, amiket igazán szeretsz, ahelyett, hogy a tükör előtt toporognál Egy jól sikerült ruhatár-szűkítés után, már céltudatosan vághatunk neki az üzleteknek is. 
 

Mi a menete?

 

Ha gardróbrendezésre jelentkezel akkor a személyes találkozónk előtt megkérlek, hogy állíts össze pár szettet, válogasd ki, mik a legkedvencebb darabjaid, mit veszel fel munkába, egy rendezvényre vagy egy esti randevúra. Ez nekem is hatalmas segítséget fog adni, hiszen át fogom látni, hogy igazából milyen is a Te stílusod. 

Átnézzük töviről hegyire az évek során összegyűjtött ruhatáradat. Közben beszélgetünk, kérdéseket teszek fel, hogy minél jobban tisztában legyek a te életstílusoddal, személyiségeddel, hiszen pont ezt a kettőt (kellene) közvetítenie a stílusodnak. Itt jegyezném meg, mielőtt a zárkózottabb emberek most azonnal kilépnének az oldalról, hogy ezeknél a beszélgetéseknél nem szeretnék semmit sem erőltetni és egy lámpa alatt vallatni az illetőt, csak egy könnyed, „baráti” csevejt.

A legfontosabb, amire fel kell készülnöd (és a 3 órás időintervallumban lehet, hogy többször is majd figyelmeztetned kell saját magadat) arra, hogy őszinte legyél saját magaddal. Biztos vagyok benne, hogy van olyan ruhád, ami nem jó rád méretben, utálod az anyagát, a mintáját, de anno még a világ legjobb ötletének tűnt. Megvetted, és azóta is a polcod alján porosodik. Na, az ilyen ruhától jobb elbúcsúzni, mivel csak a helyet foglalja, esetlegesen még a látványa is egy kisebb lelkiismeretfurdalást okoz. Talán emlékeztet rá minket arra, hogy már nem vagyunk azok a méretűek, akik feltudnák venni, vagy, hogy hogy lehettünk ennyire hülyék, hogy egy lakbért árát költöttük el valamire, amit nem is hordunk..

Miért is ajánlom első lépésként a gardróbrendezést?

 

Hogy egy alig elcsépelt, klisés hasonlattal éljek, képzeljük csak el, hogy szeretnénk építeni egy házat. Első lépésként szükségünk van egy jó alapra, amire építkezni tudunk, ez az egyik legfontosabb része. Egy szó, mint száz, ha van egy erős gardrób alapod, egy alapruhatárad, onnan már sokkal könnyebb elindulni és vásárolni. 

Mit csináljak azokkal a ruhákkal, amik tényleg csak a porfogó szerepét töltik be?

 

Manapság rengeteg gardróbvásárt szerveznek szinte minden városban (persze, ha épp nem tombol egy világjárvány). Összegyűjtve a számunkra felesleges ruhákat, találhatunk nekik sokkal jobb tulajt, vagy ha nem vagyunk ezek a „kofa” típusok, akkor egy kis energia befektetéssel, pár jól sikerült képpel felrakhatjuk a netre. Mindenki győztesen kerül ki a szituációból, valaki épp álmai ruháját találja meg, te pedig lehet még az árát is visszanyered. Másik megoldásként, a H&M kampányának keretein belül le is adhatod őket, melyekért cserébe utalványt kapsz.

.

 
gardróbrendezés kiegészítők
 

Mennyibe Kerül?

 

A közös gardróbrendezés ára: 20.000 Ft/alkalom, ami 3 órát foglal magába. Itt szeretném megjegyezni, hogy összeköthető a közös vásárlással is. Ezt azért találom jó ötletnek, mert ilyenkor még frissek az újonnan megszerzett infók, amiket rögtön át tudunk ültetni a gyakorlatba is. Mindkét szolgáltatás megrendelése esetén 10% kedvezményt biztosítok.

Tedd meg az első lépést!

Nincs mit vesztened, hiszen az első konzultáció ingyenes.

Írj nekem!