Fashion Motel

Vásárlás stylisttal

  • Miért éri meg egy stylisttal vásárolni?

 

  • Pénztárca barát. A közös vásárlásokkor azt szeretném elérni, hogy megtaláljuk azokat a kiegészítő darabokat, amik nagy segítséget nyújthatnak Neked a mindennapi öltözködésben. Ahelyett, hogy még a füledről is H&M-es szatyor lógjon. Mindenekelőtt szem előtt tartani: az életstílusod, a munkád, hogy miket csinálsz a szabadidődben, melyek azok a területek az öltözködés terén, ahol azt érzed megakadtál. Pl. Egy multinál dolgozol, ahol dress-code van és mindennap ugyanolyan kis kosztümbe mész be dolgozni, aztán hétvégén azon kapod magad, hogy amikor mennél a barátnőkkel koktélozni, igazából hatalmas üresség tátong a szekrényedben, mert vagy választhatsz a kosztümrengetegből vagy az otthoni leggings+hoodie kombóból. Félreértés ne essék, szerintem a világ egyik legkirályabb dolga, amikor az ember otthon ül felkötött hajjal, cicanaciban és egy öt számmal nagyobb pulcsiban, de ugyanolyan jó érzés is kicsípni magát néha napján és minden kirakattükörbe belenézni és elégedetten mosolyogni magunk elé.
  •  
  • Nem csak pénzt, de időt is spórolsz. Ismerős az a kép, amikor ott állsz a ruhásszekrényed előtt és egyszerűen úgy érzed semmi nem megy semmihez és Neked vannak a legvacakabb holmijaid a világon? Megmutatom, hogyan tudsz egy ruhát több különböző stílusban, eseményre tökéletesen felvenni aprócska trükkök segítségével. (Óriási összegeket lehet spórolni, amint elsajátítja ezeket az ember.) Egyre több mindent fogsz tudni, és merni magadtól párosítani.
  •  
  • Újdonság varázsa. Egy stylisttal való vásárlás előnyei közé tartozik még az is, hogy sokszor fog olyan ruhát mutatni, amit Te talán sose próbálnál fel magadtól. Meg leszel lepve, amikor az a ruha, amit soha életedben nem mertél felpróbálni ( mivel a belső hang azt duruzsolta, hogy Te neked ez nincs az az isten, hogy jól állna) mennyire csodásan passzol és magadra sem ismersz. 
  • vásárlás stylisttal tökéletes ruha

    Mennyibe kerül? 20.000 Ft/alkalom – 3 óra

Tedd meg az első lépést!

Nincs mit vesztened, hiszen az első konzultáció ingyenes.

Írj nekem!