Fashion Motel

Egy kicsit magamról

Bokor Lili Stylist és Stílustanácsadó
Sziasztok!
Több évig dolgoztam a kereskedelemben külföldön, de mindig is éreztem, hogy szeretnék ebből a mókuskerékből kitörni és belekezdeni egy saját vállalkozásba. Így hát úgy alakult, hogy visszatértem Budapestre és újra beültem az iskolapadba.
 
A stylist képzés minden pillanatát élveztem, de egészen addig a fashion stylist vonalon, magazinoknál tudtam elképzelni a jövőmet, amíg az első személyi styling kurzusok lezajlottak. Ezek világítottak rá arra, hogy a szakmámnak ez a területe mennyire izgalmas, sokszínű és kihívásokkal teli. Utóbbiak nagy rajongójaként azonnal feladtam egy hirdetést, hogy tanulás céljából ingyenes személyi stílustanácsadást vállalok és az, hogy özönlöttek a megkeresések még jobban megerősített abban, hogy jó úton járok.
 
Mivel én is önbizalomhiányos kislányból növekedtem önbizalomhiányos fiatal felnőtté, rohantam mosolyogva minden csalódás elé, majd foggal-körömmel téptem ki magam az önértékelési zavarok hálójából, úgy érzem, hogy rendelkezem olyan tapasztalatokkal, amelyek segítségével kívül-belül segíteni tudok a gardróbrendszerezés megkezdésében.
 
Nem gondolom, hogy a legdivatosabb ruhák, a legmárkásabb cipők vagy a mindennapi kifutóvilágítás az, amire a nőknek leginkább szükségük van, hanem az, hogy saját, egyéni stílusokat, kialakult ízlésüket tudjuk közösen úgy alakítgatni, hogy a legrégebbi nadrágjukban is magabiztosan, önbecsüléstől sugárzón ugorjanak le egy kiló kenyérért.
A három órás találkozók alatt természetesen nem lehet minden negatív skatulyából kitörni, elfeledtetni a korábbi, gyomorgöccsel tükörbe nézős reggeleket, de sokszor elég csak az első lépésekhez segítséget kérni.
 
Ebben tudok és szeretnék segíteni, más szemmel, mások szemével újra bemutatni az engem választó nőket saját maguknak.
 

Lili

-

fashionmotel.hu

Tedd meg az első lépést!

Nincs mit vesztened, hiszen az első konzultáció ingyenes.

Írj nekem!